Nyhedsbrev December 2019

December 2019
Julen er over os og i haveforeningen burde der ånde fred og ro. Dette er der dog ikke helt tilfældet i år, desværre. Bestyrelsen får en del henvendelser om dette og hint fra haveejer, dette trods haveforeningen jo officielt er lukke indtil 1 april 2020. Nogen af de henvendelser vi har modtaget er sågar endt hos Odense kommune, politi, og som får blikket hos foreningens udlejer Odense havn, Odense Kommune samt Kredsen til at rette blikket i retning af H/F Baagø.
Der er ikke kommet nyt fra kommunen vedrørende bebyggelse endnu.
Der er kommet nyt underskrevet tillæg til Foreningens lejekontrakt, hvor der blandt andet er ændringer i byggeregler (husk der skal søges om ALT byggeri). Det er enhver haveejers pligt at læse og sætte sig ind i foreningens love, regler samt lejebetingelser, hvilket måske også kan modvirke beskyldninger om person forfølgelse m.m. Tillæg er vedhæftet.
Bestyrelsen har vedtaget at foreningens vejnet, også uden for sæsonen, vedligeholdes og i den anledning bliver der p.t kørt fyld ud til huller og senere nyt top lag. De enkelte haveejer har pligt til at medvirke til vedligeholdes af foreningens vejnet og opfordres derfor til at udjævne det fyld der er udlagt.
Auto bom har været påkørt et par gange og derfor er der p.t opsat video overvågning som KUN dækker bommen og kun når den er lukket. Hvis bommen er blevet aktiveret af 2 bruger på samme tid kan den sommetider lukke halvt op/i, hvis du oplever dette aktivere da bommen og vent til den lukker helt i.
Torsdag d. 12/12 imellem 16 og 17 er bommen blevet ødelagt. Den er knækket ved roden og hænger i en tråd. Den er blevet bøjet ud af, altså inden fra haven og ud af. Ser ikke ud som den er påkørt af bil, i så fald må der være skader på bilen. Ligner mere forsætlig vold. Nogen der har set noget ?? Kamera er en attrap så vi har desværre ikke noget. Bestyrelsen vil ansøge hos kommune og politi om videoovervågning, desværre. Der er planlagt belysning af området. Loggen fra bommen er undersøgt.
Man spørger sig selv HVORFOR ??

Der har været tilfælde hvor der har været indkørsel på foreningens vejnet, trods alle veje er lukket, (vedtaget på generalforsamling 2017), bestyrelsen har valgt IKKE at låse disse af hensyn til Falck og redning. Der er indtil nu udstedt 4 straks bøder af 500,-.
Der prøve opsættes Led/sollys vejbelysning med bevægelses sensor enkelte steder i foreningen. Disse skal dog først bestilles og hjemkomme.

I ønskes alle en rigtig god jul og et godt nytår.
MVH
Bestyrelsen