Spildevand og kloakering

Bestyrelsens holdning til spildevands håndtering samt kloakering er:
Vi har som bestyrelses den holdning at der skal være plads til alle i foreningen, derfor vil vi ikke pålægge de enkelte lejer en udgift på fælles kloakering. vi foreslår derfor flg.:
1. Der etableres en godkendt samletank.
2. Der oprettes et abonnement på at tømme campingtoilet m.m. samt opsamlet spildevand i foreningens samletank.

Med hensyn til etablering af samletank arbejdes der på at få et tilbud baseret på at vi er flere der gerne vil den løsning. Enten som en komplet løsning eller som “grav med selv” løsning.
Der er kommet et tilbud fra et firma der laver grundvands sikret samletanke, i alle størrelser, på 25% på indkøb af tank.
Vi har endnu ikke hørt fra nogen aut. kloakmester, så kender du nogen høre vi gerne fra dig.

Der er dog kommet denne mail til os:
Vedr pris på samletank Mht. 3000 liter samletank har jeg fået et tilbud på alt inkl. kr 18.500
Tænker det måske kan gøres billigere end det hvis vi er flere.
Mit mål med henvendelsen er blot at kunne sammenligne med den pris I har fået.
Min kontakt er 53807510 LICA miljø aut kloakmester
Mvh. Have 143 Marcus Florentz=