Status på vandmåler projekt.

Ny status på projekt vandmåler.

D 17-18/6 forsætter installationen af vandmåler, så mød frisk op, der er stadig brønde der skal færdig monteres.
I pinsen var der en del der mødte op og gav en hånd med, det betyder at Aagade er færdig bortset fra 1 have. Langgade er der 3 haver der mangler, grundet manglende fittings (anden dimission) samt gamle jernrør.
Vi håber at kunne blive færdig med Langgade samt Pilely d.17-18/6, således at det nu er Kratvej og Møllevej der skal i gang.

Status på vandmåler projekt.
Lørdag d. 20 startede installation af vandmåler på Langgade. Der var mødt haveejer op der deltog i monteringen af målerbrønde og alle brønde til Langgade blev klargjort. Der blev færdig monteret 5 haver. Så løb vi tør for pvc slanger samt vinkler. Henrik forsatte grave arbejdet både søndag og mandag. Det var alt i alt en rigtig god dag og rart at der opstod noget fællesskab.
I Aagade mangler der at blive monteret nogen brønde.

Der mangler stadig et par huller at blive gravet.
Gravearbejdet samt montering af brønde forsætter lørdag d.3/6 samt søndag 4/6 så mød venligst op og hjælp til. Henrik graver og Heidi er ved medlemshuset til at i gang sætte for montere brønde, start kl 9.
De første 4 vandmåler til tillægshaver forventes færdig 1/6.
Erfaringer: Det kniber med folk der kan montere brøndene og det kniber også lidt med haveejer at deltage i projektet. Vi er der henne at hvis ikke der møder flere haveejere op til monteringen er vi nød til at betale de der kan og vil , hvilket jo fordyre projektet.
Der er købt dykpumpe ind til at tømme huller for vand.
Der er kommet et spørgsmål : Skal måler og brønde ikke monteres af professionelle ?
Svar: Det er fuldt lovligt at montere målerbrønde på egen hånd og vi mener at der er erfaring nok i foreningen til at gøre det forsvarligt på egen hånd. Dog er man altid velkommen til at få sin egen måler monteret af professionelle. Vi fik et tilbud inden vi gik i gang, som lyd på 5800,- pr have.
Der har været ros til projektet, hvilket er rart når nu vi springer rundt på frivillig basis. Der har også været kritik, dog ikke henvendt direkte mere sådan rumlen og hvisken i krogende, og sommetider kommer det forbi øret, hvilket er knap så rart idet vi mener at være åben for dialog.
MVH
H/F Baagø